10ft, 20ft en 20ft High Cube batterijopslagcontainers

Opdrachtgever

ENGIE Electroproject

Modificatie

Batterijopslag container

In opdracht van ENGIE Electroproject hebben we een containeropstelling gefabriceerd, compleet inclusief trap en bordes. Electroproject ontwikkelt en bouwt een circulair energiesysteem voor een nieuwbouwlocatie in Amsterdam. Zo worden er 3.100 zonnepanelen op het dak en 7 laadpalen voor elektrische vrachtauto’s geplaatst. De energie wordt in de door Hacon geproduceerde batterijcontainers opgeslagen. De elektrische voertuigen die dagelijks vanuit de hub de stad gaan bevoorraden, worden opgeladen met de eigen opgewekte stroom.

De opstelling bestaat uit:

1 x 10ft High Cube container
2 x 20ft High Cube container
Stalen bordes, verzinkte trap en railingwerk
De 20ft High Cube containers zullen dienst doen als de batterij-opslagcontainers. De containers zijn aan beide lange zijden voorzien van magazijnstellingen waarop de batterijen aan elkaar geschakeld kunnen worden. De wanden van de containers zijn voorzien van sparingen waar de klant mechanische ventilatieroosters in zal plaatsen.

De 10ft High Cube container zal fungeren als trafohuis. Om de transformator te kunnen koelen, is er een split level airco van maar liefst 14kW in geplaatst.

De constructie van de onderste containers is versterkt met extra stalen kokers om het gewicht van de bovenste container te kunnen dragen.

Alle containers zijn inwendig geïsoleerd door middel van 40 mm sandwichpanelen met een kern van polystyreen (EPS). Uiteindelijk zijn alle containers voorzien van een hoogwaardige topcoating in de kleur RAL7016.

Al met al een heel gaaf project waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Wil je deze container huren of kopen?

Bel onze containerspecialisten op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier. We bellen je binnen 24 uur terug.

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
Velden met een * zijn verplicht.
{{ errors.first("privacy") }}
Wij hebben overal een oplossing voor!

Wij hebben overal een oplossing voor!

+31 (0)181 263 466 info@hacon-containers.nl

bekijk ook deze modificaties

10ft Lekbak Werkplaats container
Bekijk modificatie

10ft Lekbak Werkplaats container

4ft Opslagcontainer
Bekijk modificatie

4ft Opslagcontainer