20ft Boskalis Werkplaats container

Opdrachtgever

Boskalis Nederland B.V.

Modificatie

Mobiele werkplaats container

In opdracht van Boskalis hebben wij een 20ft container omgebouwd tot mobiele werkplaatscontainer. Deze container zal aan boord van eigen schepen worden ingezet als kleine werkruimte en droogkast voor werkkleding. Bekijk dit project hier!

Allereerst is de container opgesplitst in twee afzonderlijke gedeeltes door middel van afgelaste staalplaat. De werkplaatsruimte is voorzien van twee anti-inbraak loopdeuren, elk voorzien van een afgeschermde patrijspoort en een stormketting. Eén loopdeur is tevens voorzien van paniekbeslag. De kastruimte is op zijn beurt voorzien van een droogkast inclusief kachel en stalen kledinghaken. De werkkleding kan op die manier goed drogen in een verwarmde en geventileerde ruimte.

Tevens is de werkplaatsruimte voorzien van een 2kW airconditioning. De buitenunit is geplaatst in de kastruimte, netjes afgeschermd door de geventileerde containerdeur.

Over de gehele container zijn er enkele ventilatieroosters geplaatst en MCT-ramen ingelast. De klant zal deze MCT-ramen gaan gebruiken om kabels en/of leidingen volledig lucht- en waterdicht door te voeren. Aan de buitenzijde is de container voorzien van vier aardpunten.

De containervloer is in het werkplaatsgedeelte voorzien van een hoogwaardige polyurethaan gietvloer, compleet inclusief holle hoekplinten. Deze decoratieve afwerking geeft de container esthetisch gezien net dat beetje extra!

 

Wil je deze container huren of kopen?

Bel onze containerspecialisten op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op +31 (0)181 263 466 of gebruik onderstaand contactformulier. We bellen je binnen 24 uur terug.

{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
Velden met een * zijn verplicht.
{{ errors.first("privacy") }}
Wij hebben overal een oplossing voor!

Wij hebben overal een oplossing voor!

+31 (0)181 263 466 info@hacon-containers.nl

bekijk ook deze modificaties

10ft Offshore DNV Pompcontainer
Bekijk modificatie

10ft Offshore DNV Pompcontainer

10ft en 20ft Accommodatie containers voor Boskalis
Bekijk modificatie

10ft en 20ft Accommodatie containers voor Boskalis